Allt inom personliftar

Vi erbjuder våra kunder kompletta tjänster för allt från korta uppdrag på några timmar till långvariga behov på byggplatser. Vi hyr ut lastbilsburna höjdliftar inklusive förare samt personliftar utan förare, till exempel bomliftar, saxliftar och släpvagnsliftar. Vi erbjuder även tilläggstjänster som platsbesök, tillståndsansökningar och trafikomläggning.
 
Med vår omfattande maskinpark kan vi tillgodose alla typer av lyftbehov. Vi är speciellt stolta över vår vagnpark av höjdliftar, där vi erbjuder bland annat bilmonterade liftar som kan köras på B-körkort. Vi har även höjdliftar som når så mycket som 104 m. Svenska Höjdliftar är det enda företag i Sverige som erbjuder höjdlift med kranfunktion. Kranen lyfter ända upp till 1250 kg samt att man jobbar mot objektet.
 
Våra liftar är alltid redo att rycka ut och vi kan förutom i Sverige även ta oss an projekt i Finland, Norge och Danmark, Baltikum och över hela Europa.

Kontakta oss

Vi tillhandahåller alla typer av personliftar.
Från stora höjdliftar med förare till B-kortliftar, bomliftar, saxliftar, släpvagnsliftar mm.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss

Av oss får du alla typer av personliftar du kan behöva från små saxliftar och bomliftar till släpvagnsliftar och stora höjdliftar.

Kontakta oss så berättar vi mer!