Vi når upp dit du inte når!

Uthyrning av liftar, mobilkranar och maskiner


Ett stort antal jobb kräver att du kan arbeta på höga höjder. Här på Stockholms Höjdliftar vet vi hur viktigt det är att kunna jobba effektivt samtidigt som man jobbar säkert. Vi erbjuder högsta kvalitet på våra maskiner av välkända märken. I vårt sortiment hittar du liftar, mobilkranar, teleskoplastare, saxliftar och mycket mer. Vi på 
Stockholms Höjdliftar är speciellt stolta över vår vagnpark av höjdliftar, där vi erbjuder bland annat bilmonterade liftar som kan köras på B-körkort. Vi har även höjdliftar som når så mycket som 104 m.

 Stockholms Höjdliftar är det enda företag i Sverige som erbjuder höjdlift med kranfunktion, Kranen lyfter ända upp till 1250 kg samt att man jobbar mot objektet. Utöver uthyrning kan vi även hjälpa dig med att söka de tillstånd och eventuellt TA-plan som krävs för att utföra arbeten med större maskiner i stadsmiljö. Vid behov utför vi kostnadsfritt platsbesök där vi ser vilken lift/maskin som passar bäst för arbetet.

 

Uthyrning

Vi erbjuder ett brett sortiment av liftar och maskiner för uthyrning, t.ex. mobilkranar, teleskoplastare och bomliftar med mera.

Vi har lång erfarenhet i branschen och kan hjälpa dig med hela konceptet från projektering, tillstånd etc. till utfört arbete.

Behöver du rådgivning erbjuder vi platsbesök där vi bedömer vilken maskin som är mest effektiv för arbetet.

 

h

Tillstånd

Ibland kan det krävas tillstånd för att få utföra arbete med våra maskiner.

Vi kan hjälpa till att söka de tillstånd och eventuellt TA-plan som krävs för att utföra arbeten med större maskiner i stadsmiljö.