Maskiner av högsta kvalitet!

Välskötta maskiner av högsta kvalitet

Vi har höga ambitioner att alltid leverera det bästa. Maskiner hyrda från Stockholms Höjdliftar ska vara av högsta kvalitet och välskötta och därmed hänsynsfulla för miljön. Vi strävar efter att utvecklas för att kunna erbjuda våra kunder de bästa förutsättningarna så att du med enkelhet kan slutföra jobbet smidigt, effektivt och säkert. Vi på Stockholms Höjdliftar jobbar ständigt på att utveckla vår vagnpark så att du som kund alltid ska få de bästa förutsättningar som krävs.

Vilka är vi?

2010 bildades Stockholms Höjdliftar AB av oss Micke och Micke. Vi har sedan dess arbetat med att ta våra kunder mot högre höjder.

Vi har jobbat hårt med att hitta ett bra och erfaret team så att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med ditt val att använda dig av oss på Stockholms Höjdliftar. 

Våra kunder är allt ifrån stora byggbolag, plåtslagarfirmor och reklamföretag till småföretagaren.

Vi är mycket måna om våra kunder och att alla samarbeten ska vara hållbara samt med ömsesidigt förtroende. Kompetens och flexibilitet är också mycket viktigt för oss.

Vi som jobbar på SHL

Våra chaufförer och övrig personal är noggrant utvalda för deras kompetens och pålitlighet.

Vi är stolta över vår stab och vi strävar att vår personal ska känna stolthet över att arbeta för Stockholms Höjdliftar AB

Högsta kreditvärdighet

Vi har högsta kreditvärdighet och med oss kan du känna dig trygg!